Privatnost podataka

Eno kultura d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da:
• prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza;
• informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka;
• redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Eno kulture d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Eno kultura d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Eno kultura d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Eno kultura d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama, obavljaju se zaštićenim protokolom uz uporabu enkripcije koja se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. Eno kultura d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Eno kultura d.o.o. Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati, te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

Telefon: +385 97 612 7722
OIB: 57407254496
Enozoik Wineshop
Bisacka 12, Zagreb