[04-Apr-2021 18:55:01 Europe/Zagreb] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php:36 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php on line 36 O nama - Enozoik WineShop

Dobrodošli u Enozoik

Enozoik je akter nove ere koja nastupa na hrvatskoj vinskoj sceni. Doza entuzijasta i šire publike žedne kvalitete i autentičnosti raste neviđenom brzinom i širi se glas o našim vinima od kojih mnoga uživaju kultni status.

Ekipirani smo godinama iskustva, rada u svim segmentima vinske industrije, putovanjima po svijetu i nepresušnom strašću otkrivanja pravog terroira. Zanima nas samo kvaliteta  ̶  što ne znači i samo skupa vina.
Zabadamo nosove u vina nagrađivana na relevantnim svjetskim natjecanjima, okrećemo se za vinima na listama restorana s Michelinovim zvjezdicama, zavirujemo u najskrivenije podrume i nalazimo rijetka fina vina po pristupačnim cijenama.

Fokusirani smo na strana vina, ali ni fina hrvatska, posebno starije berbe, manje i eksperimentalne serije, neće nam promaknuti.

Pariramo istinsko znanje, stručnost i fleksibilnost na svakom koraku: od pomoći pri izradi vinskih karata, sljubljivanja vina i hrane, do distribucije (ni noćna dostava nije nam strana).

Naš tim nudi edukaciju o svakom od vina na vrhunskom nivou (svi imamo završen WSET 3. ili 4. stupanj i iskusni smo predavači pri Wine Academy Croatia).

Uz našu strast, ljubav i istinsko znanje o vinu, plivanje u moru novih etiketa čisti je užitak, od aperitiva do slatkiša.

Because what happens in the cellar never stays there..

Naš tim

Vjekoslav Stojišić
Vjekoslav Stojišić
Voditelj prodaje
Svoju strast prema vinima razvija više od 10 godina. Ona ga pokreće da konstantno istražuje...
Zoran Paunović
Zoran Paunović
Partner
Veliki entuzijast i zaljubljenik u vina. Ali prije svega, tata od formata, pa uglavnom kusam...
Dražan Šunjić
Dražan Šunjić
Partner
WSET Diploma WSET Certified Educator Level 1, 2 i 3 Champagne Academy Diploma Master of Wine...
Telefon: +385 97 612 7722
OIB: 57407254496
Enozoik Wineshop
Bisacka 12, Zagreb