Nova era vinara

Enozoik je akter nove ere koja nastupa na hrvatskoj vinskoj sceni. Doza entuzijasta i šire publike žedne kvalitete i autentičnosti raste neviđenom brzinom i širi se glas o našim vinima od kojih mnoga uživaju kultni status.

Ekipirani smo godinama iskustva, rada u svim segmentima vinske industrije, putovanjima po svijetu i nepresušnom strašću otkrivanja pravog terroira. Zanima nas samo kvaliteta ̶ što ne znači i samo skupa vina. Zabadamo nosove u vina nagrađivana na relevantnim svjetskim natjecanjima, okrećemo se za vinima na listama restorana s Michelinovim zvjezdicama, zavirujemo u najskrivenije podrume i nalazimo rijetka fina vina po pristupačnim cijenama.

Fokusirani smo na strana vina, ali ni fina hrvatska, posebno starije berbe, manje i eksperimentalne serije, neće nam promaknuti. Pariramo istinsko znanje, stručnost i fleksibilnost na svakom koraku: od pomoći pri izradi vinskih karata, sljubljivanja vina i hrane, do distribucije (ni noćna dostava nije nam strana).

Educiran tim entuzijasta

Naš tim nudi edukaciju o svakom od vina na vrhunskom nivou (svi imamo završen WSET 3. ili 4. stupanj i iskusni smo predavači pri Wine Academy Croatia).

Uz našu strast, ljubav i istinsko znanje o vinu, plivanje u moru novih etiketa čisti je užitak, od aperitiva do slatkiša.

Because what happens in the cellar never stays there.