[04-Apr-2021 18:55:01 Europe/Zagreb] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php:36 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php on line 36 Enozoik - Nova vinska era - Enozoik WineShop
Enozoik – Nova vinska era

ENOZOIK – NOVA VINSKA ERA

U petak, 22.09., svečano je predstavljen novi Enozoik webshop kao i top etikete iz njihovog portfelja koji je pomno promišljen, primarno od Dražana Šunjića koji ima dugogodišnje iskustvo kao top manager u jednom od najrenomiranijih distributera iz Velike Britanije. Tako ne čudi da se u portfelju našla trenutno najnagrađivanija linija vina na svijetu, ona šampanjske kuće Charles Heidsieck.

Svoje brand ambasadore za Charles Heidsieck već imaju, to je paški boutique hotel Boškinac, ali u Enozoiku naglašavaju da su spremni za velik broj novih suradnji u budućnosti. «Prvenstveno nam je cilj povezati uvoz, distribuciju i edukaciju stručnog kadra.», naglašava Šunjić, a od ostalih perjanica iz portfelja ističe «terroariste» iz Altos Los Homigas koji su najnaprednija vinarija u svijetu kada se radi o terroiru u čaši.

Tako je hrvatsko vinsko tržište bogatije je za još jednog uvoznika i distributera, Enozoik. Baš kao što ime otkriva, vizija im je pokrenuti novu vinsku eru. Uigranom dvojcu koji stoji iza projekta Wine Academy Croatia, Dražanu Dennisu Šunjiću i Zoranu Paunoviću, pridružio se Vjekoslav Stojišić te skupa rade na konceptu stvaranja portfelja za istinske ljubitelje vinske kapljice.
Želja im je oko Enozoik branda okupiti profesionalce i entuzijaste, , ukratko – sve koji osjećaju strast prema vinima!

Sve ostale uzbudljive etikete i priče o vinima možete naći na njihovom webshopu: www.enozoik.com.

www.juliofrangenfoto.com

Telefon: +385 97 612 7722
OIB: 57407254496
Enozoik Wineshop
Bisacka 12, Zagreb