[04-Apr-2021 18:55:01 Europe/Zagreb] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php:36 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php on line 36 ENOZOIK MASTERCLASS SERIES NO.2 - Enozoik WineShop
ENOZOIK MASTERCLASS SERIES NO.2

Na našem drugom u nizu Masterclassu, u goste nam dolazi Phil Crozier, Wines of Argentina Ambassador za Europu. Phil je 15 godina radio kao direktor za vina za Gaucho restorane, zahvaljujući kojemu su argentinska vina stekla izuzetnu popularnost u Velikoj Britaniji. Jedan je od najvećih vinskih stručnjaka za Argentinu u svijetu te ujedno i Decanterov sudac. Phil će nam govoriti o trendu “terroirskih” vina gdje vinarija Altos Las Hormigas vodi glavnu ulogu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom iznimnom Masterclassu u ponedjeljak, 04.05. u 16h na ZOOM platformi. Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na info@enozoik.com i dobiti ćete link za pristup. Sudjelovanje je besplatno. Na Masterclassu nećemo imati vođenu degustaciju, no ukoliko želite uživati u argentinskim vinima uz Masterclass, možete naručiti Altos Las Hormigas vina preko Enozoik webshopa: http://bit.ly/MasterclassArgentina. Narudžba treba biti upućena zaključno sa srijedom kako bi vino na vrijeme stiglo do vašeg kućnog praga.

Telefon: +385 97 612 7722
OIB: 57407254496
Enozoik Wineshop
Bisacka 12, Zagreb