[04-Apr-2021 18:55:01 Europe/Zagreb] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php:36 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/hostelma/enozoik.com/wp-content/themes/wineshop/includes/theme.options.php on line 36 ENOZOIK MASTERCLASS SERIES NO.1 - Enozoik WineShop
ENOZOIK MASTERCLASS SERIES NO.1

Schloss Vollrads je jedna od najstarijih vinarija iz Rheingau, koja datira s početka 13.stoljeća. Ne samo da je najstarija vinarija na svijetu, već je i prva vinarija koja je proizvela Rizling Kabinett.

U ponedjeljak, 27.04. u 16h pozivamo vas da nam se pridružite na našem 1. Online Masterclassu s jednim od najvećih svjetskih autoriteta kada je Riesling u pitanju: Dr. Rowaldom Heppom, head winemaker Schloss Vollradsa; koji će nas putem aplikacije ZOOM voditi kroz sve tajne ove najplemenitije bijele sorte vinove loze.

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na info@enozoik.com i dobiti ćete link za pristup. Sudjelovanje je besplatno. Na Masterclassu nećemo imati vođenu degustaciju, no ukoliko želite s “dobrim doktorom” nazdraviti adekvatnim Schloss Vollrads Rieslinzima, to možete učiniti putem linka za narudžbu: https://bit.ly/SchVollards.
Narudžba za Zagreb treba biti upućena do petka, a ostatak Hrvatske, osim otoka i Dubrovnika, danas.

Telefon: +385 97 612 7722
OIB: 57407254496
Enozoik Wineshop
Bisacka 12, Zagreb