Charles je stigao…

Enozoik je ponosni brand ambasador prestižne šampanske kuće Charles Heidsieck i ujedno prvi koji je ovu ikonu Champagne doveo na hrvatsko tržište. Charles Heidsieck je ušao u vinsku povijest kao čovjek najzaslužniji za popularizaciju šampanjaca izvan Francuske i za onaj prvi, globalni tržišni bubble craze, nakon toga, ostalo je povijest: Šampanjac postaje nezaobilazan u svjetskoj vinskoj priči! Charles Heidsieck poznatiji je po simpatičnom nadimku koji je dobio osvajajući tržište SAD-a – Champagne Charlie.
Ova šampanjska kuća sve svoje šampanjce ostavlja da odležavaju na kvascima duže no što vinska legislativa nalaže (čak do 8 god. u kategoriji NV, a za prestižnije vintage etikete i preko 15 god.) kako bi dobili na dodatnoj kremoznosti i slojevitosti. U svim fazama proizvodnje imaju strogu kontrolu kvalitete (kvaliteta je ovdje postulat koji nema cijenu niti alternativu), a svoje top etikete odlučuju izbaciti samo u iznimnim godištima kada se poklope svi potrebni uvjeti za iconic wine kategoriju.

U potrfelju Enozoika koji je pomno odabran za hrvatsko tržište od strane našeg stručnog tima, može se naći za svakoga po nešto. Odabrali smo vrhunske NV šampanjce: Brut Reserve i Rose Reserve, spektakularne Vintage šampanjce Brut Millesime 2005. i Rose Millesime 2006. te najbolje vino kuće koje se izbacuje samo jednom u desetljeću, perjanicu Charles Heidsiecka Blanc des Millenaires iz edicije 1995.
Blanc des Millensries standardno za svaku godinu u kojoj izađe osvoji prestižni trofej Decanter World Wine Awards kao najbolje pjenušavo vino na svijetu (Platinum – Best in Show: Best Sparkling). Ova linija Carles Heidsieck vina trenutno je najnagriđivaniji portfelj vina na svijetu!
Kompletnu ponudu, cijene i tehničke podatke otkrijte u našem webshopu i naručite odmah jer za sve Charles Heidsieck šampanjce, samo u Enozoik webshopu, dostava na Vašu adresu je besplatna.